Ontwerper van het Zonnehuisje

Al 30 jaar ben ik timmervakvrouw. Ik vind het geweldig om met mijn houten tuinhuisjes een harmonieuze sfeer bij jou in de tuin te creeëren. Ik besteed veel aandacht aan de juiste verhoudingen en details, omdat het huisje moet passen bij jou en bij je tuin.

De opleiding tot Klassiek Feng-Shui expert die ik in 2015 met succes heb afgerond helpt daar nog eens een handje bij. Naast het Zonnehuisje en de andere buitenhuisjes die ik heb ontworpen en voor mijn klanten bouw, ben ik continu bezig met nieuwe ontwerpen of om monumentale parels weer nieuw leven in te blazen.

Heel wat jaren presenteer ik mijn huisjes dan ook op diverse beurzen en fairs, en vaak kwam dezelfde vraag voorbij: “Monie, maak jij ook van die draaibare huisjes?” In 2006 heb ik het gewoon gedaan, eerst getekend en daarna gemaakt, heerlijk! Het Zonnehuisje staat  in de top 5 van de door mij ontworpen huisjes en ik mag er dan ook graag op zondagochtend een cappuccino in drinken.

Het allermooiste van mijn werk zijn de reacties van klanten, de foto’s die ik onverwachts binnen krijg, de zonsondergang vanuit hun huisje die ze met mij willen delen.

Monie van Paassen