Kleuren kiezen voor je eigen Zonnehuisje is natuurlijk heel persoonlijk. Hierbij kijk je waarschijnlijk naar de plek en omgeving waar je je Zonnehuisje plaatst. En natuurlijk moet het passend zijn bij waarvoor je het gaat gebruiken, wordt het Zonnehuisje een thuiskantoor of een plek om te ontspannen. Ik ben zelf dol op de kleuren van Farrow & Ball en gebruik deze al heel lang voor mijn Zonnehuisje. Ik merk dat mijn klanten ook enthousiast zijn over deze kleurenlijn. En het leuke is, dat de kleuren en de combinaties die mijn klanten kiezen zo divers zijn, maar altijd een prachtig resultaat geven.

Kleuren voor de buitenkant van het Zonnehuisje

Bij het kiezen van een kleur voor de buitenkant van het huisje zijn er verschillende overwegingen. Wil je het huisje laten opvallen of juist laten opgaan in de omgeving. Voor het Zonnehuisje dat we in een prachtige tuin in Warffum mochten plaatsen heeft de klant gekozen voor het prachtige Vert de Terre. Het Zonnehuisje past hier in deze kleur zo mooi tussen de beplanting en matcht zo prachtig met de kleur van blaadjes van de wilgen. Andere klanten kozen voor een zwart Zonnehuisje in de kleur Pitch Black. Deze kleur contrasteert met de omgeving, maar past in het geheel omdat de andere bijgebouwen zoals de schuur ook zwart zijn. Bij het kiezen kun je natuurlijk ook kijken naar de stijl en de kleuren van je woning en de kleuren voor het Zonnehuisje hierbij uitzoeken.

farrow ball kleuren zonnehuisje

Kleuren voor de binnenkant van het Zonnehuisje

De kleuren voor de binnenkant van je Zonnehuisje kun je afstemmen op waarvoor je het gaat gebruiken en welke sfeer hier bij past. Ga je je huisje gebruiken als plekje waar je jezelf terug gaat trekken voor yoga, meditatie of om te relaxen, dan kies je voor kleuren die je rust en ontspanning geven. Wordt het huisje een thuiskantoor, dan zijn kleuren die je helpen concentratie en focus te krijgen en te behouden een goed idee. Ga je het Zonnehuisje gebruiken als studio of atelier, dan ben je op zoek naar kleuren die je inspireren en creatieve energie geven. Natuurlijk wordt het Zonnehuisje vaak gebruikt om gezellig samen in te zitten genieten, dan kies je een kleur waarmee je een sfeer neerzet die voor jou gezelligheid uitstraalt.

zonnehuisje kleuren farrow and ball

Het mooie van Farrow & Ball is dat in de kleurenwaaier zoveel diversiteit aan kleuren is opgenomen waarmee oneindig veel mooie combinaties te maken zijn. Zo zijn er vele mooie tinten wit en zachte genuanceerde tinten grijs, blauw, geel en groen maar ook zeer uitgesproken rode, blauwe en groene tinten. En allemaal hebben ze een prachtige Britse naam zoals Breakfast Room Green, Cooking Apple Green en St. Giles Blue.

Kleuren voor elke trend

Met de kleuren van Farrow & Ball kun je elke interieurstijl en trend realiseren. Misschien kies je voor Urban Jungle met groentinten en veel kamerplanten. Of voor de Boho stijl met donkere tinten en warme specerijkleuren. De Bright Bubble trend bevat veel lichte kleuren, ronde vormen en zachte stoffen. Voor de Culture Club trend waarin sferen uit verschillende landen gecombineerd worden intense kleuren en aardetinten gebruikt.

Jij bepaalt natuurlijk zelf de kleuren voor je Zonnehuisje, maar ik raad je van harte aan om hierbij naar de kleurenwaaier van Farrow & Ball te kijken.

Klik hier voor een pdf-bestand met meer voorbeelden van het Zonnehuisje in diverse Farrow & Ball kleuren.

Op de site van Farrow & Ball kun je een kleurenkaart aanvragen.