‘Creëer een unieke plek van rust in je tuin’

Het Zonnehuisje is een uniek buitenhuisje waarin je tot rust komt van de dagelijkse drukte. Waar je samen of alleen kunt genieten van waardevolle momenten. Momenten waarin het draait om rust, inspiratie, stilte, harmonie en aandacht. Uniek aan het Zonnehuisje is dat het op een draaischijf staat, zodat je het kan draaien zoals je wilt:

heerlijk in de zon uit de wind, of juist uit de zon in de schaduw

Draai het huisje zo, dat het aansluit bij je behoefte op dat moment: lekker in het voorjaarszonnetje met een kopje koffie, een beschut maar licht plekje in het najaar om rustig te kunnen werken, een schaduwvol plekje in hoogzomer om verkoeling te vinden na een lange warme dag in de zon. Klik hier om het Zonnehuisje te zien draaien.
Net zoals je helemaal zelf bepaalt hoe je het Zonnehuisje draait en gebruikt, bepaal je je eigen sfeer door zelf de kleuren te kiezen voor de binnen- en buitenkant van het huisje en het naar eigen smaak in te richten. Geef het de sfeer die bij jou past! Wil je het Zonnehuisje in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op!

“Ik heb nog nooit zoveel gelezen als sinds we het Zonnehuisje hebben. Voor mijn werk is het de enige plek waar ik vol concentratie door kan werken. Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen.”

Ine Breet

Het Zonnehuisje als thuiskantoor, schrijvershuisje, atelier of muziekstudio

Met het Zonnehuisje creëer je een plekje in de tuin om samen te genieten van het uitzicht op de tuin, lekker beschut in het voorjaarszonnetje of in de schaduw als de zon te fel is, je draait het huisje zoals jou het op dat moment het beste uitkomt.
Het Zonnehuisje is ook heel geschikt als rustig plekje buiten het huis waar je jezelf terugtrekt, bijvoorbeeld om te mediteren, te schilderen of muziek te maken. Of je te kunnen concentreren om te studeren, een boek of scriptie te schrijven of als thuiskantoor, als je binnenshuis teveel wordt afgeleid door de dagelijkse dingen van het huishouden en gezin.

“We waren al jaren op zoek naar een tuinhuisje, maar niet met een ‘bouwmarkt’-uitstraling en het allerliefst draaiend. Het huisje is een rustpunt geworden. We kunnen nu veel vaker ‘buiten’ zitten omdat we het huisje zo kunnen draaien dat we uit de wind zitten.”

Jan & Marrie, Ridderkerk

Monie op Instagram